Skip to content

Oulun yliopiston arkeologian opiskelijoiden harrastejärjestö

Kevätkokous 2021

Metelin hallitus kokousti keskiviikkona 7.4.2021 kevätkokouksen merkeissä. Kokouksessa myönnettiin tili- ja vastuuvapaus vuoden 2020 hallitukselle.  

Kokouksessa esiteltiin myös Metelin uudet säännöt, jotka otettiin käyttöön alkuvuodesta. Muutokset koskevat pykäliä 3, 4, 6 ja 8.  

Suurin muutos koski Metelin jäsenistöä. Varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä nyt kaikki Oulun alueen arkeologiasta kiinnostuneet korkeakouluopiskelijat. Metelin varsinainen jäsenyys päättyy korkeakouluopintojen päättymiseen. Opintojen jälkeen voi hakea Metelin kannatusjäsenyyttä.  

Myös Metelin hallituksen muodostamiseen tehtiin hieman muutoksia. Hallituksen muodostavat jatkossa puheenjohtajan lisäksi vähintään kolme varsinaista jäsentä sekä kaksi varajäsentä. Hallituksen enimmäismäärä on kahdeksan henkilöä. Hallitus voi jatkossa valita myös ulkopuoleltaan tarvittavat toimihenkilöt.  

Uusiin sääntöihin voit tutustua tarkemmin täältä: http://www.oulunmeteliry.fi/saannot/ 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *