Skip to content

Oulun yliopiston arkeologian opiskelijoiden harrastejärjestö

Meteli ry:n tervehdys uusille opiskelijoille

Hei sinä!

Olet päässyt opiskelemaan arkeologiaa ja kulttuuriantropologiaa Oulun yliopistoon. Mitä suurimmat onnittelut! Tahdomme esitellä sinulle harrastejärjestön, joka ajaa jäseniensä etuja. Lopussa myös rakkaan maskottimme Maunon tervehdys!

Viime vuonna 15 vuotta täyttänyt Meteli ry on arkeologian harrastejärjestö, joka alun alkaen perustettiin Oulun yliopiston arkeologian opiskelijoille ajamaan jäsenistönsä etuja. Meteli ry:hyn voivat liittyä myös kaikki muutkin opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneet arkeologiasta ja alalla tapahtuvista asioista. Liittyminen maksaa 5 €, ja on voimassa opintojesi ajan.

Me Meteli ry:ssä järjestämme jäsenistölle arkeologian alaan liittyviä tapahtumia ja pidämme yhtä Oulun arkeologian henkilökunnan kanssa. Välitämme myös arkeologeista paikkakuntarajojen toisella puolella, ja pidämme yhteyttä Helsingin ja Turun arkeologian ainejärjestöjen, Fibula ry:n ja Vare ry:n kanssa. Tiedotamme jäsenistöämme muun muassa alalla tapahtuvista ajankohtaisista asioista, työ- ja harjoittelupaikoista, sekä Meteli ry:n järjestämistä tapahtumista. Meteli ry:n kautta voit myös kuulla Oulun arkeologian tapahtumista, kuten avoimista seminaareista, labrakahveista ja palautepäivistä.

Vuosittaisena Meteli ry:n jo perinteeksi muodostuneena tapahtumana on ollut ekskursio Yli-Iin Kierikkikeskukseen, joka järjestetään yleensä syyslukukauden aikana. Meteli ry on järjestänyt myös tutustumiskäyntejä museoihin, kuten Pohjois-Pohjanmaan museolle. Meteli ry perinteisen tapansa mukaan järjestää pikkujoulut henkilökunnan kanssa. Pikkujouluihin on viime vuosina kutsuttu myös kulttuuriantropologit. Tänäkin vuonna pidämme mahdollisuuksien mukaan yhteiset pikkujoulut!

Toivotamme sinut vielä kerran tervetulleeksi Oulun yliopistoon, ja toivomme sinulle ennen kaikkea muistorikkaita opiskelijavuosia!

Meteli ry:n hallitus

Löydät meidät myös Instagramista: meteliry

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *