Skip to content

Oulun yliopiston arkeologian opiskelijoiden harrastejärjestö

Palautepäivät 10.1.2020

Arkeologian oppiaineen palautepäivät järjestettiin 10.1.2020 klo 12:15 Linnanmaan kampuksen Telluksessa, Frost Clubissa. Kävimme saamamme palautteet läpi paikalla olleiden kanssa.

Palautteet olivat pääasiassa positiivisia ja suureksi avuksi oppiaineen, ja erityisesti Meteli ry:n toiminnan kehittämisessä. Meteliltä toivotaan enemmän matalan kynnyksen tapahtumia, bileitä ja näkyvyyttä. Tätä lähdemmekin työstämään kuluvana vuonna.

Kahvittelun lomassa syntyi idearikasta keskustelua tulevasta toiminnasta, ja mietimmekin, millaista yhteistä toimintaa voisimme järjestää henkilökunnan ja opiskelijoiden kanssa. Ideoita saa (ja on toivottavaa) tulla kertomaan hallituslaisille, tai henkilökunnalle.

Muistuttaisimme myös, että arkeologian laboratorioiden tilat ovat alan opiskelijoiden vapaassa käytössä. Jos siis Telluksesta, kiltahuoneelta tai kirjastosta ei löydy tilaa, on esimerkiksi luu-ja esinelabrassa mahdollista opiskella. Tiloihin päästäksesi sinulla tulisi olla Oulun yliopiston 24/7 -kortti. Korttiin saat kulkuoikeuden ottamalla yhteyttä henkilökunnan jäseneen.

Kiitos kaikille palautepäiville osallistuneille ja palautetta antaneille!

Loppuun vielä PowerPoint -esitys saaduista palautteista

PowerPoint: https://drive.google.com/file/d/1yFFkRKnKDIhl8UvgcYjkxW-OQlqjv34u/view?usp=sharing

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *